Verslaggever digitale media lancering nieuwe campagne – deadline 31 maart

De provincie zoekt iemand die op 14 april tussen 12.30 en 17 uur aanwezig is om een realtime online verslaggeving te voorzien op sociale media.

Op dinsdag 14 april is het dé aftrap van ons nieuw platform voor jong creatief talent. Het lanceringsmoment zal plaatsvinden in De Arenbergschouwburg.
Je krijgt om 12.30 uur een briefing met gedetailleerde informatie. Het lanceringsmoment zelf start om 14 uur.

Je maakt zelf foto’s en filmpjes gedurende het hele event, en zet deze op regelmatige tijdstippen online (minimaal op facebook en instagram, andere sociale media zijn een surplus).

Concreet:

Wij verwachten iemand met de nodige vaardigheden in het maken van beeldmateriaal (foto en film) én kennis van sociale media. We gaan er ook vanuit dat je vertrouwd bent met portretrecht en dit tijdens de opdracht correct toepast.

Check volgende sites even:

We voorzien vooraf de nodige tijdelijke logins en info voor gebruik op de juiste mediakanalen. Toestellen om materiaal aan te maken of online te zetten moet je wel zelf voorzien.

Vergoeding:

Wij vergoeden je als vrijwilliger voor twee dagen (60 euro). De dag zelf om het te maken en online te zetten en nog een dag om alle gemaakte beelden (niet enkel de gebruikte) te verwerken en gebundeld te bezorgen voor later gebruik.

Interesse:

Stel je kandidaat tot en met dinsdag 31 maart door te mailen naar jeugd@provincieantwerpen.be. Wij maken onze keuze op donderdag 2 april op basis van jouw portfolio en motivatiemail.
Inschrijven via de creatievelingenpool is een vereiste.

reacties