Fotograaf voor project geWOONtebreker gezocht – deadline 23 juni

‘Het is niet omdat je iets uit gewoonte doet, dat het de enige, juiste manier is. Soms moet je net met gewoonten durven breken om tot iets beters te komen.’
De provincie Antwerpen is op zoek naar een creatieve fotograaf om een campagnebeeld te maken voor geWOONtebreker, een project waarmee we nadenken over hoe we anders kunnen wonen in de toekomst.

Concreet
Je komt in de week van 26 juni op gesprek. Dan leggen we uit wat geWOONtebreker is en wat we verwachten van het campagnebeeld.

Je bezorgt ons tegen 20 juli 10 uur 3 beelden waaruit we kunnen kiezen. 24 juli kiezen we de beste foto uit.

De provincie Antwerpen gebruikt de foto’s voor de website, publicaties en persberichten gebruikt worden.
Door deze opdracht aan te nemen, doe je afstand van de rechten op al het beeldmateriaal van deze opdracht. Natuurlijk zullen we je naam communiceren wanneer we je foto’s gebruiken, maar de rechten zijn wel van ons. We gaan er ook van uit dat je vertrouwd bent met portretrecht.
Check anders volgende site even:
http://www.jeugdwerkregels.be/regel/portretrecht

 

Vergoeding
We vergoeden je als vrijwilliger voor 200 euro. De betaling kan zowel in bonnen van een winkel naar keuze als in geld (vrijwilligersvergoeding) gebeuren.

 

Interesse?
Stel je kandidaat tot en met vrijdag 23 juni 2017 door te mailen naar ikwilnaft@provincieantwerpen.be. Stuur zeker je portfolio mee in de mail.
Wij kijken alvast uit naar een fijne samenwerking!

reacties