Naft zoekt grafisch ontwerper van de bovenste plank – deadline 27 augustus 2017

Ontwerp jij de nadarhoezen voor het Rivierenhof?!

Om enkele saaie grijze nadarhekken wat op te fleuren, zoekt het Rivierenhof jong creatief talent om enkele hoezen te ontwerpen die over de naderhekken komen.

Opdracht

Het Rivierenhof organiseert jaarlijks een aantal evenementen op de centrale dreef in het park. Wat anders voor wandelaars en fietsers een brede doorgangsweg is verandert dan in een mensenmassa. Daarom wil het Rivierenhof de parkbezoekers een alternatieve weg voorstellen voor ze op het evenement komen, of zeker de fietser vragen om of af te stappen en tevoet verder te gaan of een andere route te nemen.

Hoe gaat dat in zijn werk: aan de 2 kanten van de dreef ( begin en einde) komt een sluis met nadarhekken. Om de saaie grijze nadarhekken wat op te fleuren, zoekt het Rivierenhof jong creatief talent om enkele hoezen te ontwerpen die over de naderhekken komen.

De opdracht bestaat uit drie delen, die wat betreft look and feel in dezelfde lijn moeten liggen:

1. Hoes om over een nadar te doen met aan 1 kant: “Evenement: fietsers afstappen! Bedankt.” Aan de andere kant een foto, tekening, tekst, print
2. Hoes zonder tekst maar met een foto, tekening, tekst, print,… die over de nadarhekken komen om de weg verder af te zetten
3. Ontwerp van een sticker die op de fietsstalling- nadars wordt gekleefd, in de stijl van de nadar-hoezen met de tekst: “Deze fietsstalling is tijdelijk en wordt na het evenement terug weggenomen.”

De fietssluis en fietsnadars worden gebruikt bij evenementen in een park: Het rozenfeest, Verhalenhof, Ecodroom, Tuinkriebels. Het ontwerp moet in een groene natuurlijke omgeving passen en magzeker iets feestelijk hebben, het moet de bezoekers een welkom en warm gevoel geven.

Voor de veiligheid is het belangrijk dat de fietssluis opvalt en het duidelijk is dat je er niet kan doorfietsen of wandelen. En natuurlijk moet de huisstijl van de provincie gevolgd worden.

Concreet

Je maakt drie verschillende voorstellen voor de look and feel die je in het verdere ontwerp wil gebruiken. Na terugkoppeling met het Rivierenhof, kiezen jullie samen 1 ontwerp waarmee je aan de slag gaat om de drie concrete onderdelen uit de werken.

Je stuurt je drie voorstellen door naar het Rivierenhof tegen 11/09/2017. Het definitieve ontwerp van de drie onderdelen, lever je tegen 25/09/2017 aan. (data in onderling overleg aan te passen)

Vergoeding

Voor deze opdracht krijg je een vrijwilligersvergoeding van €150. We berekenen die vergoeding als volgt:

  • drie ontwerp dagen
  • twee dagen om het ontwerp aan te passen na feedback van het Rivierenhof

Interesse?

Heeft Photoshop geen geheimen voor jou? Ken jij Illustrator van binnen en van buiten? Met andere woorden, ben jij een krak in grafisch ontwerp? Dan is deze opdracht misschien iets voor jou!
Stel je kandidaat tem 27/08/2017 door te mailen naar ikwilnaft@provincieantwerpen.be. Stuur zeker je motivatie en portfolio mee op. Inschrijven via Naft voor Provincie is ook een vereiste.

Op maandag 28/08/2017 maken wij onze keuze uit alle kandidaten en nemen we contact met je op.

Wij kijken alvast uit naar een fijne samenwerking!

 

reacties