Naft zoekt fotograaf op 26/08 – deadline 30/07

Maak jij de leukste sfeerfoto’s tijdens de groepsexpo van GAST?!

Opdracht

Deze zomer krijgt de Oude Beurs een tijdelijke nieuwe bestemming. Verschillende organisaties, kunstenaars én buurtbewoners zijn te GAST in het middeleeuwse pand. De duiven maken plaats voor jonge kunstenaars. Ze krijgen gratis ateliers, toon- en creatiekansen, en op de eerste verdieping komt er een co-working space.

Eind augustus vindt de groepsexpo plaats, waarbij alle jonge kunstenaars hun werken aan het grote publiek tonen. Wij zoeken een jonge fotograaf om op zaterdag 26 augustus 2017 een sfeer reportage te maken van de groepsexpo.

Concreet

Je maakt een sfeer fotoreportage van de groepsexpo van GAST op 26/08/2017. Je bent aanwezig in de Oude Beurs (Hofstraat 15, Antwerpen) tussen14u00 – 22u00.

Achteraf bezorg je ons een dertigtal leuke beelden, die je al dan niet bewerkt hebt met Photoshop, … Je bezorgt ons de foto’s ten laatste op 30/08/2017.

De provincie Antwerpen gebruikt de foto’s voor de website, publicaties en persberichten gebruikt worden.
Door deze opdracht aan te nemen, doe je afstand van de rechten op al het beeldmateriaal van deze opdracht. Natuurlijk zullen we je naam communiceren wanneer we je foto’s gebruiken, maar de rechten zijn wel van ons. We gaan er ook van uit dat je vertrouwd bent met portretrecht.
Check anders volgende site even:
http://www.jeugdwerkregels.be/regel/portretrecht

Vergoeding

Voor deze opdracht krijg je een vrijwilligersvergoeding van €60 (€30 per dag). We berekenen die vergoeding als volgt:

  • een dag om de foto’s te nemen = 26/08
  • een dag om een selectie te maken en eventueel te bewerken

Interesse?

Schuilt er in jou een professioneel fotograaf? Dan is deze opdracht misschien iets voor jou!

Stel je kandidaat tem 30/07/2017 door te mailen naar ikwilnaft@provincieantwerpen.be. Stuur zeker je motivatie en portfolio mee op. Inschrijven via Naft voor Provincie is ook een vereiste.

Wij kijken alvast uit naar een fijne samenwerking!

reacties