GAST transformeert de Oude Beurs tot een bruisende plek voor jong talent

25 augustus 2017 – 10 september 2017, de Oude Beurs, Hofstraat 15, Antwerpen

Vanaf mei tot oktober pakt GAST de leegstand van de Oude Beurs in de Hofstraat aan. Een groep enthousiaste jongeren transformeert het gebouw in een bruisende plek voor creatie, presentatie en ondernemerschap van jong en nieuw talent.  GAST is de vierde pop-up waar Naft on Tour van de provincie halt houdt.
Op het einde van de zomer zwiert GAST haar deuren wagenwijd open met een knaller van formaat. Je kan er drie weekends (van 25 augustus tot en met 10 september) achter elkaar komen proeven van jong, kunstzinnig talent tijdens de groepsexpo.

GAST al de vierde stop van Naft on Tour

In 2017 trekt Naft doorheen de provincie Antwerpen om creatieve pop-ups te ondersteunen. Naft is het platform van Provincie Antwerpen dat brandstof geeft aan jong creatief talent. Die ‘brandstof’ bestaat niet alleen uit subsidies, maar ook inhoudelijke en organisatorische ondersteuning.

GAST is de vierde pop-up waar Naft on Tour halt houdt. Naft on Tour gaf al brandstof aan volgende pop-up projecten: BROEIHAARD in Lier (organisatie door jeugdhuis De Moeve), STATION M in Mol (organisatie door jeugdhuis Tydeeh) en Pelouze in Merksplas (organisatie door De Manne vzw. Hierna volgt nog één andere cultureel pop-up project: TBD in Kalmthout (organisatie door jeugdhuis Govio).

Wanneer:
25 augustus 2017 tem 10 september 2017

Waar:
Oude Beurs, Hofstraat 15, 2000 Antwerpen

Deelnameprijs:
gratis toegang

Website:
https://www.tegast.org/

Social media:
https://www.facebook.com/GASThuist/

reacties