Naft zoekt een krak in aftermovies maken / videoreporter op 13 én 16 oktober – deadline 24 september

Maak jij een videoreportage/aftermovie voor Tandem, een 2-jaarlijks leerevenement voor leidinggevenden, met sfeerbeelden en enkele korte getuigenissen?

Opdracht
Tandem is een, 2-jaarlijks leerevenement voor leidinggevenden. In tal van workshops en sessies krijgen zij ideeën en tips om hun functie beter uit te voeren. Het evenement gaat door op vrijdag 13 en maandag 16 oktober.

We zijn op zoek naar iemand die een aftermovie kan maken van het evenement.

Praktisch
Het evenement vindt plaats op vrijdag 13 en maandag 16 oktober vanaf 8u30 tot max. 18u in Congrescentrum Ter Elst, Kattenbroek 1 in Edegem.

Concreet
Tijdens Tandem, een 2-jaarlijks leerevenement voor leidinggevenden, wordt beeldmateriaal gemaakt om achteraf tot een filmpje (aftermovie/reportage) te verwerken.

Je maakt tijdens de twee dagen sfeerbeelden in de verschillende zalen en neemt ook korte getuigenissen af (reacties van de deelnemers). Je verwerkt die beelden nadien in een aftermovie. Die duurt maximaal vijf minuten. Deadline voor het afleveren van de aftermovie: vrijdag 27 oktober.

Klik hier voor een aftermovie met de gewenste stijl ter inspiratie.

 

Door deze opdracht aan te nemen, doe je afstand van de rechten op al het beeldmateriaal van deze opdracht. Natuurlijk zullen we je naam communiceren/promoten, maar de rechten zijn wel van ons.
Check anders volgende site even:
http://www.jeugdwerkregels.be/regel/portretrecht

Vergoeding
Voor de aftermovie geven we je een vergoeding van € 150 (= 5 x €30 per dag). We bereken die vergoeding als volgt:

2 filmdagen (= 13 en 16/10/2017)
3 dagen om te monteren

Interesse?
Stel je kandidaat tot en met zondag 24 september 2017 door te mailen naar ikwilnaft@provincieantwerpen.be. Wij maken onze keuze op dinsdag 26 september op basis van jouw portfolio en motivatiemail.

Inschrijven via Naft voor de Provincie is een vereiste.

Wij kijken alvast uit naar een fijne samenwerking!

reacties