Naft zoekt een fotograaf op 29 september – deadline 17 september

Maak jij een fotoverslag met mooie sfeerbeelden op het netwerkmoment voor de officiële start van het gebiedsprogramma ARO?

Opdracht
Op vrijdag 29 september wordt er een netwerkmoment gehouden voor de officiële start van het gebiedsprogramma ARO. Met een boot- en fietstocht wordt de streek doorkruist (Arendonk, Ravels, Turnhout). Tijdens de middag vindt een officieel moment plaats waar de engagementsverklaringen ondertekend worden door de gedeputeerde en de burgemeesters.

We zijn op zoek naar iemand om dit allemaal ook op de gevoelige plaat vast te leggen.

Praktisch
Het netwerkmoment gaat van start om 9u aan de Kerk parochiekerk Voorheide (De Brulen 1, Arendonk). Vervolgens een boottocht tot aan Burcht Hertog Jan, daar vindt de officiële ondertekening plaats. Nadien volgt de lunch en na de lunch vaart de boot terug naar het startpunt.

Een deel van de mensen starten met een fietstocht. Het is fijn om van het vertrek foto’s te hebben, maar tijdens de fietstocht zijn geen foto’s meer nodig.

De dag eindigt dus wellicht om 15 à 16u.

Concreet
Je maakt sfeerbeelden op de aanmeerplaats van de boot, op de boot zelf, op de lunchlocatie en van het vertrek van de fietstocht aan het startpunt.

Je bezorgt ons de dag zelf al een beperkte selectie van 3 tot 5 foto’s voor communicatiedoeleinden.

Nadien bezorg je ons een ruime selectie, die je al dan niet bewerkt hebt met Photoshop, … Deadline voor het afleveren van de foto’s: vrijdag 13 oktober.

Als fotograaf kan je gewoon mee met de boot heen en weer varen.

Door deze opdracht aan te nemen, doe je afstand van de rechten op al het beeldmateriaal van deze opdracht. Natuurlijk zullen we je naam communiceren/promoten, maar de rechten zijn wel van ons.

Check anders volgende site even:
http://www.jeugdwerkregels.be/regel/portretrecht

Vergoeding
Voor het fotoverslag geven we je een vergoeding van € 60 (= 2 x €30 per dag). We bereken die vergoeding als volgt:

1 dag foto’s nemen (= 29/09/2017)
1 dag om een selectie te maken en eventueel te bewerken

Interesse?
Stel je kandidaat tot en met zondag 17 september 2017 door te mailen naar ikwilnaft@provincieantwerpen.be. Wij maken onze keuze op dinsdag 19 september op basis van jouw portfolio en motivatiemail.

Inschrijven via Naft voor de Provincie is een vereiste.

Wij kijken alvast uit naar een fijne samenwerking!

reacties