Naft zoekt een filmmaker op 7 of 28 november – deadline 22 oktober

Maak jij het promotiefilmpje dat (preventie)adviseurs overtuigt om deel te nemen aan vaardigheidsopleidingen van het provinciaal Veiligheidsinstituut?

Opdracht
De opdracht is het filmen, overlegen over het scenario, monteren en afwerken van het volledige product, nl. een promotiefilmpje voor een vaardigheidsopleiding dat kan gebruikt worden in de communicatie nadien naar bedrijven en preventieadviseurs.

Praktisch
Het filmpje kan gemaakt worden tijdens de opleiding in het PVI op 7/11, 28/11 (Boomgaardstraat 22, 2600 Berchem).

Concreet
In het filmpje moeten minstens drie zaken aan bod moeten komen: de trainer (ik dus), reacties van de deelnemers en beelden over hoe er gewerkt wordt tijdens de opleiding. Hier mag muziek of begeleidende informatie (voice-over) bij gezet worden, maar vooral de drie bovenstaande elementen moeten voor zich spreken.

In totaal zou het filmpje enkele minuten (2 tot 3 min max.) moeten deuren.

Look & feel: het filmpje moet in de provinciale communicatiestijl gemaakt worden (bv visuals die hierin gebruikt worden). De ‘feel’ van het filmpje moet professionalisme en impact uitstralen. Tegelijk mag het ook de ‘feel’ van het Veiligheidsinstituut uitstralen: een open en warm huis waar we werken aan welzijn.

Het filmpje moet daarna gemakkelijk gedeeld worden via een online platform (Vimeo, You Tube). Het moet heel eenvoudig zijn om het te gebruiken in mailings of andere promotie.

Deadline voor het afgewerkt product: 18 december.

Door deze opdracht aan te nemen, doe je afstand van de rechten op al het beeldmateriaal van deze opdracht. Natuurlijk zullen we je naam communiceren/promoten, maar de rechten zijn wel van ons.

Check anders volgende site even:
http://www.jeugdwerkregels.be/regel/portretrecht

Vergoeding
Voor het fotoverslag geven we je een vergoeding van € 120 (= 4 x €30 per dag). We bereken die vergoeding als volgt:

• 1 filmdag (= 7 of 28/11/2017)
• 3 dag om te monteren
​Interesse?
Stel je kandidaat tot en met 22 oktober door te mailen naar ikwilnaft@provincieantwerpen.be. Wij maken onze keuze op 24 oktober op basis van jouw portfolio en motivatiemail.
Inschrijven via Naft voor de Provincie is een vereiste.

Wij kijken alvast uit naar een fijne samenwerking!

reacties