Naft voor Woord

Naft voor Woord

Heb jij schrijftalent en podiumpersoonlijkheid? Zet je teksten dan in de schijnwerpers en neem deel aan Naft voor Woord – het vroegere Frappant TXT.

Naft voor Woord is de text-on-stage wedstrijd voor alle 18 tot 30-jarigen uit de provincie Antwerpen met een hart voor de geschreven en gesproken woordkunst.

 

Naft voor Woord is een initiatief van de Provincie Antwerpen in samenwerking met Creatief Schrijven vzw en met de steun van Antwerpen Boekenstad, Brouwerij Het Anker, Fameus, Gazet van Antwerpen, Passa Porta, You on Stage, Bibliotheek Permeke, Rekto:Verso, Azertyfactor, Villanella, Thomas More, Jeugd en Poëzie, Project Wolf en de bibliotheken van Balen, Boom, Malle en Mechelen.

Workshop met schrijftips!

Heb jij interesse in text-on-stage? En wil je je skills nog wat bijschaven? Schrijf je dan in voor de workshops schrijven en/of performen.

Tijdens het weekend van 15 en 16 oktober organiseert Naft voor Woord gratis workshops schrijven en performance in Antwerpen en Mechelen. Hier leren jongeren om te vallen, op te staan en weer door te gaan.

zaterdag 15 oktober van 14u-16u: workshop met Sascha Reunes in Thomas More Campus Nationaal (Antwerpen).

zondag 16 oktober van 14u-16u: workshop met Seckou Ouologuem bij Project Wolf (Mechelen).

Lees meer over de workshops!

Nieuws

Pagina 1 van 212