Nieuws

Nieuws

 • school of journalism

  Naft zoekt fotograaf op 26/08 – deadline 30/07

  14 juli 2017

  Maak jij de leukste sfeerfoto's tijdens de groepsexpo van GAST?!

  Opdracht

  Deze zomer krijgt de Oude Beurs een tijdelijke nieuwe bestemming. Verschillende organisaties, kunstenaars én buurtbewoners zijn te GAST in het middeleeuwse pand. De duiven maken plaats voor jonge kunstenaars. Ze krijgen gratis ateliers, toon- en creatiekansen, en op de eerste verdieping komt er een co-working space.

  Eind augustus vindt de groepsexpo plaats, waarbij alle jonge kunstenaars hun werken aan het grote publiek tonen. Wij zoeken een jonge fotograaf om op zaterdag 26 augustus 2017 een sfeer reportage te maken van de groepsexpo.

 • 20140518_ProvAnt_FortenGordel-15

  Naft zoekt grafisch ontwerper van de bovenste plank – deadline 27 augustus 2017

  13 juli 2017

  Ontwerp jij de nadarhoezen voor het Rivierenhof?!

  Om enkele saaie grijze nadarhekken wat op te fleuren, zoekt het Rivierenhof jong creatief talent om enkele hoezen te ontwerpen die over de naderhekken komen.

 • cropped-EliseG_Naft_32.jpg

  Fotograaf voor project geWOONtebreker gezocht – deadline 23 juni

  13 juni 2017

  ‘Het is niet omdat je iets uit gewoonte doet, dat het de enige, juiste manier is. Soms moet je net met gewoonten durven breken om tot iets beters te komen.’
  De provincie Antwerpen is op zoek naar een creatieve fotograaf om een campagnebeeld te maken voor geWOONtebreker, een project waarmee we nadenken over hoe we anders kunnen wonen in de toekomst.

 • cvo-toekomstonderwijs

  Naft zoekt een krak in aftermovies maken én een videoreporter – deadline 3 juli

  9 juni 2017

  Maak jij de aftermovie van de 35e verjaardag van cvo Toekomstonderwijs én/of een filmdagboek met getuigenissen van oud-cursisten?

  Opdracht
  Cvo Toekomstonderwijs biedt onderwijs aan voor volwassenen die hun diploma secundair onderwijs willen behalen. Op 29 september vieren zij hun 35ste verjaardag en tegelijkertijd dat ze vanaf het schooljaar 2017-2018 deel uitmaken van Provincie Antwerpen. Het feest start rond 16u met een receptie. Tijdens het evenement zijn er onder andere toespraken van de provincie en getuigenissen van (oud-)cursisten, een barbecue, optredens van (oud-)cursisten, rondleiding in de gebouwen en een expo met werken van leerkrachten en cursisten.

  We zijn op zoek naar iemand die een aftermovie kan maken van het evenement.

 • pelouze

  Naft zoekt foto en video reporter op 24 én 25 juni – deadline 19 juni

  2 juni 2017

  Maakt jij de aftermovie van Pelouze in Merksplas?

  Opdracht
  De Manne vzw zoekt...

  iemand
  die tijd heeft
  op zaterdag 24 juni
  en/of zondag 25 juni
  en in Merksplas geraakt

  iemand
  die houdt van relaxte sfeer
  chille muziek en zomerse vibes
  graag foto’s neemt of filmpjes maakt
  en dit liefst nog eens heel goed kan ook

  iemand
  die tijd heeft
  om hiermee een aftermovie
  en/of aanstekelijke promovideo
  voor volgende edities van te maken

  Meer info over het evenement: http://www.demanne.be/#programma

 • copyright: Bram Duerloo

  Naft zkt specialist stop-motion – deadline 3 juli

  1 juni 2017

  Promofilm educatieve activiteit Vrijbroekpark
  Het provinciaal groendomein Vrijbroekpark ontwikkelt op dit moment een educatieve activiteit voor derde graad basisonderwijs met als rode draad Rembert Dodoens. De activiteit focust op het gebruik van kruiden en de tijdsgeest waarin Rembert Dodoens leefde. De film dient als uitnodiging voor 11- à 12-jarigen om de queeste te komen oplossen.

  We schreven zelf al een script. Nu zoeken we nog een specialist in stop-motion om onze filmplannen te verwezenlijken.

 • afbeelding_naftvoorwoord_coaching

  Street Artist in spé? Graffiti-krak? Grafisch duizendpoot? Picasso van ‘the next generation’? … Grijp je kans en toon jouw werk in de Kempen!

  17 mei 2017

  Wat?

  Voor een toeristisch project langsheen het kanaal Dessel – Schoten zoeken we één of meerdere  (samenwerkende) visuele ontwerpers/kunstenaars/street artists om een 3-tal ‘visualisaties’ te ontwerpen.

  Stel je kandidaat en ga aan de slag met €4000,00!

 • NaftvoorWoord - voorronde Mechelen - foto door Tobias Cornille (30)

  Yousra Benfquih wint TXT-on-stagewedstrijd Naft voor Woord

  8 mei 2017

  Op zaterdagavond 6 mei streden 8 jonge schrijvers in bibliotheek Permeke te Antwerpen voor de eretitel van de TXT-on-stagewedstrijd Naft voor Woord. De negentwintigjarige Yousra Benfquih uit Berchem won de wedstrijd en treedt zo in de voetsporen van eerdere winnaars onder wie Maud Vanhauwaert en Jill Marchant. Juryleden Rudy Vanschoonbeek, Carmien Michels, Peter Briers en Kamal Kharmach selecteerde haar omwille van de sterke performance en de straffe tekst. Yousra Benfquih ontving een prijzenpot t.w.v. 2.000 euro met o.a. een tablet, een schrijfresidentie in Brussel en verschillende publicatie- en podiumkansen. Meer dan 200 mensen woonden het finalefeest bij.

 • Affiche Finale Naft voor Woord

  Zaterdag Finale Naft voor Woord @ Bib Permeke

  5 mei 2017

  Op zaterdagavond 6 mei strijden 8 jonge schrijvers voor de eretitel van de TXT-on-stagewedstrijd Naft voor Woord in bibliotheek Permeke te Antwerpen. Een vakjury selecteerde hen uit vier voorrondes.

 • CB_EnergieKlimaatdag2017_2004

  Fotograaf gezocht Trefdag Klimaat & Energie – deadline 1 mei

  24 april 2017

  CB_EnergieKlimaatdag2017_2004

  Trefdag Klimaat en Energie op 4 mei

  Op donderdag 4 mei komen meer dan 500 deelnemers van lokale besturen (schepenen, burgemeesters en ambtenaren) de laatste informatie over energie- en klimaatbeleid te weten op de trefdag klimaat en energie.

  De trefdag gaat door in het Flanders Meeting & Convention Center Antwerp (Koningin Astridplein 20, 2018 Antwerpen), ofwel vlak naast de Zoo van Antwerpen.

  Meer info over de trefdag vind je op http://www.vvsg.be/sites/energieklimaatdag/Pages/energieklimaatdag.aspx

Pagina 1 van 1012345...10...Minst recente »