Pers

Perscontact

Tim Uten

T: 03 240 54 69
Wordt automatisch doorgeschakeld

E: ikwilnaft@provincieantwerpen.be

NAFT

Naft is het nieuwe platform voor jonge creatievelingen uit de provincie Antwerpen. Het krioelt er van talent en de provincie geeft deze creatieve geesten graag brandstof voor hun ‘road to succes’.

De provincie voorziet brandstof voor verschillende doeleinden. Deze werden opgedeeld in verschillende categorieën.

Naft voor de Provincie

Grafisch ontwerp, fotografie, video en montage, apps programmeren, copywrite, … Elk talent kan ingezet worden voor opdrachten van de provincie. Talent tot en met 26 jaar kan er bij Naft voor de Provincie mee terecht.

Naft voor Projecten

Jongeren die zelf een project willen opstarten, vaak een echte uitdaging. Vaak weten ze niet waar en hoe ze moeten beginnen, zijn er geen financiële middelen of vinden ze niet de juiste partners. Voor al deze zaken kunnen jongeren terecht bij Naft voor Projecten voor extra brandstof.

Naft voor Woord

Naft voor Woord – het vroegere Frappant TXT – is daar voor alle 18 tot 30-jarigen met een hart voor de geschreven én gesproken woordkunst. Dit gebeurt in samenwerking met Creatief Schrijven vzw.

Naft on Tour

Naft On Tour biedt ondersteuning aan tijdelijke en originele initiatieven rond jeugdcultuur. Start een geweldig pop-up initiatief en zet het jong talent uit jouw buurt in de kijker!

Beeldmateriaal Naft Lancering

De Nestelingen

Lanceringsmoment – fotograaf: Elise Geuens

Lanceringsmoment – fotograaf: Elise Geuens

Lanceringsmoment – fotograaf: Milou Verstappen

Lanceringsmoment – fotograaf: Milou Verstappen